Volim samo tebe od 155.-157.epizode, Ćirag prizna da je izmislio aferu sa Išani!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 155.-157.epizode, Ćirag prizna da je izmislio aferu sa Išani!

By  | 

Volim samo tebe od 155.-157.epizode, Ćirag prizna da je izmislio aferu sa Išani!( 29 januar do 1. februar 2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!:)
Čirag prizna Ranviru da je izmislio aferu između njega i Išani, sve je namestio i sve je bila laž. Išani je razočarana kada primeti da Ranvira ni ovo neće podstaći da joj veruje.

Čirag je šokiran kada sazna da je sve oko bogatašice bila laž i zamka, sada je odlučan da uništi Išani.
Išani se napije sa nekim ženama, odlazi u Ranvirovu želeći odgovore od njega. Čirag i Manas, iste noći, upadnu u firmu sa istim ciljem. Diša ukrade dijamante, a Čirag je uslika.

Oni postignu dogovor, da podele prave dijamante, a lažne ostave u sefu. Na taj način, Ranvir će biti optužen da prodaje lažne dijamante.

Ranvir se brine za Išani, kojoj se slošilo zbog alergije. Celo vreme je uz nju, i opet je nežan, svojom ljubavlju da sve od sebe da poboljša njeno stanje. Šokira se kada mu Išani, nakon što se pronudi, lično zatraži razvod braka u kom vlada neuzvraćena ljubav…

KLIKNITE OVDE DA OSTAVITE KOMENTAR

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!