Volim samo tebe od 231. do 235. ep.,Falgunina sahrana!Ranvir je u kritičnom stanju!Ranvir sazna da je Išani živa!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 231. do 235. ep.,Falgunina sahrana!Ranvir je u kritičnom stanju!Ranvir sazna da je Išani živa!

By  | 

Volim samo tebe od 231. do 235. ep.,Falgunina sahrana!Ranvir je u kritičnom stanju!Ranvir sazna da je Išani živa!( 23. , 24. , 27. , 28. , 29. April 2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D

Falgunina smrt je ostavila Išani u velikom šoku. Ona je slomljena, a podrška u tim trenucima joj je Šekar. Igrom slučaja, Falgunine poslednje rituale obavi upravo sa Ranvirom, pokrivenog lica velom.

Nakon istrage, ispostavlja se da je Falguni zapravo ubijena. Ranvir počne da sumnja u Nirupu (Išani). Šekar pokuša da ga razuveri, ali je bespomoćan, ne može zbog Išani da mu kaže da ćerka ne može ubiti majku.
Amba i Išani su konačno lice u lice.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!