Volim samo tebe od 305. do 310. ep.,Ritika potplati čoveka da ubije Išani, metak pogadja Ritiku u stomak!Ritika gubi bebu!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 305. do 310. ep.,Ritika potplati čoveka da ubije Išani, metak pogadja Ritiku u stomak!Ritika gubi bebu!

By  | 

Volim samo tebe od 305. do 310. ep.,Ritika potplati čoveka da ubije Išani, metak pogadja Ritiku u stomak!Ritika gubi bebu!( od 13. do 20. avgusta)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Išani u hramu sreće Riteša i Ćetali i saznaje da oni nemaju krov nad glavom, a da je Šarman u zatvoru. Iako ona na trenutak posustane, Riteš je ohrabri i ona mu obeća da će se boriti i poraziti Ritiku.

Kada Ranvir sazna šta muči Išani, on izbavi Šarmana iz zatvora i dovodi Išanine u kuću. Ritika je šokirana i ljuta, jos više iznervirana kada Išani počne da je pecka i preporuči joj da sačuva minđuše za svoje loše dane, koje je dobila na poklon od Ranvira.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site