Volim samo tebe od 340. do 342. ep.,Ranvir ima dvojnika!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 340. do 342. ep.,Ranvir ima dvojnika!

By  | 

Volim samo tebe od 340. do 342. ep.,Ranvir ima dvojnika!( 1,2,5 septembar)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Maniša pokuša da odgleda CD koji je tražila, ali se pojavljuje Ranvir u svom zlobnom svetlu, preplaši je i odlazi, dajući joj do znanja da će se vratiti.

Išani i Ranvir se posvađaju, njemu je muka njenog prebacivanja i odlazi iz kuće.
Na putu ugleda svog dvojnika! Potpuno istog lica, iste građe, iste odeće. Ovaj ga gurne na put i uzme mu telefon. Iako ga Raavan uverava da je ovo sigurno njegova zamisao, Ranvir ne prestaje da razmišlja o svom dvojniku.

Raavan kasnije razgovara sa dvojnikom, saznajemo da to nije bila Ranvirova zamisao. Ranvirov dvojnik, otkriva da se on zove Milan, on je zlobnik u ovom filmu života. Sve što je Ranvirovo, i njegovo je. On će grešiti, a Ranvir će plaćati za te greške. Raavan ga pokuša ubediti da se ne meša u Ranvirov život, ali ovaj odbija. Saznajemo da Milan, Ranvirov dvojnik, vodi potpuno drugačiji život, u klubu igra sa devojkama i pije alkohol.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!