Volim samo tebe od 343. do 345. ep.!Diša se vraća Manasu i traži oproštaj!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 343. do 345. ep.!Diša se vraća Manasu i traži oproštaj!

By  | 

Volim samo tebe od 343. do 345. ep.!Diša se vraća Manasu i traži oproštaj!( 6,7,8 oktobar)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Nimiša je preplašena kada ugleda Milana u svojoj kući. On je ponovo preplaši i bez imalo obzira je pecka. Ova plače kada on ode.
Diša se vraća kući u toku izbora haljina za predstojeće događaje. Svi su šokirani, ona uzme Kriša od Parul, ostavila ga je, ali sada će uvek biti uz njega. Milan dobija informacije od nekoga o tome kako se Ranvir oblači, i on obuče i isto se spremi.

Diša se svima izvinjava, svesna je svoje greške, moli ih za oproštaj. Niko od prisutnih se ne usudi da joj kaže o planovima za Manasovo i Parulino venčanje. Ranvir nasamo veli Išani da je bio protiv tog venčanja od prvog dana, probudili su nadu u Parulinom srcu, a Manas je bio srećan videvši Dišu, voli je i dalje.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!