Volim samo tebe od 352. do 355.ep.,Ranvir se sa dvojnikom nadje licem u lice!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 352. do 355.ep.,Ranvir se sa dvojnikom nadje licem u lice!

By  | 

Volim samo tebe od 352. do 355.ep.,Ranvir se sa dvojnikom nadje licem u lice!(18., 19., 20., 21.oktobar):
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Ranvir pokusa da utesi uplakanu Isani koja podeli svoju brigu sa njim povodom polomljenih narukvica, izmedju njih dvoje su vrata. Nimisa ne slusa svoju majku i napusta kucu, odlazi da se vidi sa Milanom kako bi dokazala Ranvirovu nevinost. Inspektor policije zaustavi Ranvira u hramu, zamoli ga da podje sa njima u policijsku stanicu, pronasli su dokaz da je kriv za uznemiravanje Nimise. U medjuvremenu, Milan zauzima Ranvirovo mesto na vencanju.

Rawal i Nimisa su zaustavljeni na kapiji, receno im je da ne mogu da prisustvuju Isaninom i Ranvirovom vencanju. Ranvir pozajmi prevoz od nekog bicikliste kako bi stigao na svoje vencanje. Nimisa zatekne Milana bez svesti i kaze Rawalu da on nije Ranvir. Pravi Ranvir se vraca kuci i pita Rawala o Sarmanovim komentarima. Svi su srecni, struja se vrati bas kad Ranvir stigne i ceremonija vencanja se nastavlja.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site