Volim samo tebe od 352. do 355.ep.,Ranvir se sa dvojnikom nadje licem u lice!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 352. do 355.ep.,Ranvir se sa dvojnikom nadje licem u lice!

By  | 

U medjuvremenu, Milan se oslobodi iz konopaca, i kasnije, on gurne Nimisu sa prvog sprata, pravo u prizemlje, pred mandap gde se odvija Ranvirovo i Isanino vencanje, ona (Nimisa) umire. Baa pita Mitesa da nazove doktora a Devarsu kaze da pozove policiju. Milan uspeva da izadje iz Vagela kuce, ali Ranvir otrci za njim i sokiran je kada njih dvoje stanu jedan pred drugog. Milan (Ranvirov dvojnik) onesvesti Ranvira, porodici lakne kada se on vrati predstavljajuci se kao Ranvir kuci.

Policija stize sa doktorom koji ih informise da je Nimisa mrtva. Nimisina majka krivi Ranvira da joj je ubio cerku, otkrije kako im je pretio u njihovoj kuci (ne znajuci da je to zapravo bio Milan). Kasnije, Baa kaze Ambi da bi ostatak rituala trebalo da se dovrsi kako dolikuje.
Komentar možete ostaviti ukoliko kliknete ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site