Volim samo tebe od 356. do 359. ep.,Ranvirov dvojnik želi da bude intiman sa Išani!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 356. do 359. ep.,Ranvirov dvojnik želi da bude intiman sa Išani!

By  | 

Volim samo tebe od 356. do 359. ep.,Ranvirov dvojnik želi da bude intiman sa Išani!(22., 23., 26., 27.oktobar)

Prevod:Anabela.Hvala.:D
Ranvir se odveže ali ga ubrzo uhvati Milanov čovek i veže ponovo. Milan se predstavlja kao Ranvir, pita Kailaša za grešku 20 godina unazad, ali ubrzo doda da se šalio. Tokom ceremonije prstenja, Išani se oseća čudno kada je Ranvir (Milan) dodirne. Ranvirovi kidnaperi se zabrinu kada im neko pokuca na vrata. Ranvir (Milan) ubedi Išani da ne kvari raspoloženje povodom njihove prve bračne noći.

Diša i Manas se posvađaju zbog njegove bliskosti sa Parul. Milan, predstavljajući se kao Ranvir, daje poklon Išani i pita je da obuče to. Dok Ranvir pokušava da se oslobodi, kidnaperi mu pokazuju sliku Milana i Išani. Diša predloži Parulinoj majci da uda svoju ćerku. Milan gubi svoju kontrolu i zavitlava Išani što nosi bhurku. I dok Ranvir i dalje pokušava da se oslobodi, Milanovi ljudi pokušavaju da ga održe pod kontrolom.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site