Volim samo tebe od 363. do 366. ep.,Ranvirov dvojnik i dalje glumi Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 363. do 366. ep.,Ranvirov dvojnik i dalje glumi Ranvira!

By  | 

Manas veli Diši da podržava Ranvirovu odluku da se on oženi Parul, ali neće nastaviti sa tim. Milan otkrije Ranviru da je ugovorio Parulino venčanje sa Manasom, planira da mu preotme svu sreću. Ranvir ga podseti da on (Milan) nema nikoga u životu, on nije u stanju da prima ljubav, njemu odgovara samo mržnja.

Kasnije, Ranvir (Milan) prebacuje Manasu da je privržen Diši, ali Išani podržava ljubav ovo dvoje.
Išani gurne Ranvira (Milana) koji silom pokuša da bude sa njom intiman, on povredi ruku, ona otrči da mu stavi zavoj. Manas pokuša da urazumi Parul da on voli Dišu, pita je da priča sa Ranvirom i odbije venčanje. Šarman je iznenađen kada ugleda Milana, misleći da je Ranvir, kako jede piletinu i pije alkohol. Kasnije, Milan se vidi sa nekom ženom, Šarman pokuša da ga locira.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site