Volim samo tebe od 371. do 375. ep.!Ranvir je hospitalizovan!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 371. do 375. ep.!Ranvir je hospitalizovan!

By  | 

Volim samo tebe od 371. do 375. ep.!Ranvir je hospitalizovan!( 12., 13., 16., 17., 18.novembar)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Amba se izvini Ranviru (Milanu) što mu nije otkrila istinu o njegovom blizancu, a on pita zašto nisu tražili njegovog brata blizanca. Išani teši uplakanu Ambu i kasnije, greškom, njene ruke budu opečene. Ranvir odlučuje da preuzme stvar u svoje ruke i spasi svoju porodicu.

Dišu nervira Kriš koji mnogo plače, Parul je spreči da digne ruku na njega. Neka deca puštaju raketice, jedna od njih završi na mestu gde je Ranvir i sve počne da gori. Ranvir uspeva da se oslobodi sa stolice i pobegne od kidnapera. Milana njegov čovek informiše o vatri i Ranvirovom bekstvu. On kasnije zaluta u misli da se pravi Ranvir vratio, Išani ga vrati u realnost. Kasnije, ona (Išani) se pita zašto Ranvir više nije kao pre i reši da nastavi da pokušava.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!