Volim samo tebe od 418. do 422. ep.Ranvir odlučni da sazna šta stoji iza Išaninog ponašanja!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 418. do 422. ep.Ranvir odlučni da sazna šta stoji iza Išaninog ponašanja!

By  | 

Volim samo tebe od 418. do 422. ep.Ranvir odlučni da sazna šta stoji iza Išaninog ponašanja!( 15., 18., 19., 20., 21.januar 2016.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Aarti zahvali Išani za svu pomoć na veridbi i ponudi joj čašu soka. Pijana Išani napravi scenu i Nirbhay je spasi da ne padne. Uskoro, Ranvir primeti Ritiku na prvom spratu i šokiran je.

Nainina majka kaže Nirbhayu da Ranvir ne razgovara pravilno sa Nainom, Išani je iza toga. Ranvir pita Išani zašto radi sve to, pita da li ju je Ritika naterala da uradi sve to. Nakon što ona pođe odatle, Ranvir odlučuje da sazna razlog iza njene (Išanine) odluke, a ona (Išani) odlučuje da sazna zašto Nirbhay mrzi Ranvira.

Nirbhayev brat teši Išani, neka ne plače, žao mu je nje. Ona ga pita da otkrije kako je Puđa umrla i uskoro, on pokuša da je iskoristi. Išani kasnije kaže Ranviru da on ne može oženiti Nainu, a on joj kaže da neće ako to ona ne želi, zna da ga ona i dalje voli, iako ona negira. Obe porodice igraju igru, atmosfera postaje zanimljiva. Ubrzo, glumci iz filma “Kya Kool Hain Hum 3” se pojavljuju u epizodi. Tushar i Aftab se slože da ostanu na “sangeeth” ceremoniji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site