Vraća li se Soham u živote Hir i Virata? Novo saznanje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Vraća li se Soham u živote Hir i Virata? Novo saznanje!

By  | 

Glumac Avinaš rekao je indijskim portalima: “Moje putovanje u seriji ‘Shakti’ bilo je izvrsno i zahvalan sam produkcijskoj kući, gospođi Rašmi Šarmi, na ukazanom poverenju u mene budući da je moja uloga Sohama Singa meni pružila puno ljubavi i prihvatanja (verovatno prema kinarima, LGBT+ zajednici – prim. prev.), ali sad kako priča ide dalje, i moja uloga se menja. Vidno je, u ovom trenutku, da se moj lik neće vratiti nazad izvesno vremensko razdoblje. Doneli smo zajedničku odluku da napravim odmor od serije, a uz to imao sam i hitan slučaj u porodici, neku zdravstvenu tegobu, te sam morao da napustim Mumbaj i odem u Pune tokom decembra, što je dodatno odložilo moj ‘povratak’ u seriju”.

Priznao je da će mu nedostajati kolege Simba Nagpal (Virat), Đigjaša Sing (Hir), kao i samo učešće u seriji. Dodao je: “Uloga Sohama ostaje jedna od najzanimljivih koju sam igrao. Tokom cele 2020. godine, dao sam svoj maksimum ovoj seriji i nije bilo uzaludno – jer ona jeste predstavljala jedno nezaboravno iskustvo za mene. Nedostajaće mi društvo sa snimanja, dnevno buđenje i priprema za snimanje, od čega sam udaljen već 2 meseca”.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno