Wednesday - 4. epizoda - Čudovište nastavlja sa napadima!

Americke Serije

Wednesday – 4. epizoda – Čudovište nastavlja sa napadima!

By  | 

Wednesday i Stvar upadaju u kancelariju mrtvozornika da kopiraju dosijee žrtava čudovišta. Pokušavajući da otkrije obrazac čudovišta, saznaje da su na svakoj žrtvi hirurški uklonjeni dijelovi tijela. Ona postaje sumnjičava prema Xavieru i prati ga do njegovog umjetničkog studija. Tamo otkrije nekoliko crteža čudovišta i saznaje za jazbinu čudovišta. U jazbini, uzima jednu od njegovih kandži i daje je šerifu Galpinu kako bi pronašao njegov DNK.
Wednesday i Tyler zajedno idu na školski ples. U međuvremenu, kolega iz razreda Eugene, upoznat je sa Wednesdayinim istraživanjem i svjedoči tome kako figura u plaštu detonira pećinu čudovišta.
Ples prekida sin gradonačelnika Walkera, Lucas, koji aktivira prskalice za vatru u zgradi u znak osvete Wednesday i ometa gradsku ceremoniju.
Wednesday osjeća da je Eugene u opasnosti i krene u šumu i nalazi ga teško ranjenog od strane čudovišta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *