Wednesday - 5. epizoda - Gomez je uhapšen?!

Americke Serije

Wednesday – 5. epizoda – Gomez je uhapšen?!

By  | 


Wednesday – 5. epizoda – Gomez je uhapšen?!

32 godine ranije, Gomez Addams je uhapšen pod sumnjom da je ubio Garretta Gatesa u Nevermoreu.
U sadašnjosti, Addamsovi posećuju Wednesday u Nevermoreu. Seansa porodične terapije je prekinuta kada se Wednesday suoči sa svojim roditeljima u vezi s navodnim ubistvom. U međuvremenu, šerif Galpin doznaje da je mrtvozornik počinio samoubistvo nakon što je priznao da je podmetnuo Gatesov izveštaj o autopsiji. Galpin zaključi da je Gomez kriv i uhapsi ga. U zatvoru, Gomez otkriva Wednesday da je pokrivao Morticiju, koja je zapravo ubila Gatesa. Wednesday i Morticia otkopavaju Gatesov grob i tu otkriju da je bio smrtonosno otrovan pre nego što je mogao biti ubijen, ali ih policija uhvati i uhapsi te noći. Kasnije se suočavaju s gradonačelnikom Walkerom koji otkriva da je Garrett nameravao otrovati celu školu zbog očeve mržnje prema otpadnicima. Gradonačelnik Walker pristaje pustiti Gomeza nakon što je priznao da je zataškao Gatesov motiv. Nazad u Nevermoreu, Weems nevoljko priznaje da je zataškala Rowanovu smrt promenom oblika u nastojanju da izbegne kontroverziju u školi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site