Wednesday - 7. epizoda - Da li je Laurel Gates Hydeov gospodar?

Americke Serije

Wednesday – 7. epizoda – Da li je Laurel Gates Hydeov gospodar?

By  | 

Prevod: Sebas! 😃

Na sahrani gradonačelnika Walkera, Wednesday primećuje vrebajuću figuru koju prati u šumu. Otkriva se da je taj lik (figura) ujak Fester, koji objašnjava Wednesday da je čudovište koje istražuje Hyde. Zajedno izvlače dnevnik iz skrivene biblioteke koji otkriva da Hyde uvek mora imati gospodara. Kasnije prate Xaviera, za kojeg svedoče da se u šumi sastaje s dr. Kinbottom, Wednesdayinim terapeutom. Nakon što se vratila sa sastanka sa Tylerom, Wednesday nalazi da je njena soba u studentskom domu pretresena/opustošena, dnevnik ukraden, a Thing teško povređena. Nakon istrage o Laurel Gates, ispostavlja se da je i živa i Hydeov gospodar. Policija dolazi da uhapsi Xaviera, za koga Wednesday veruje da je misteriozno stvorenje. Wednesday se sastaje s Tylerom i ljubi ga, ali iznenada ima viziju da je on Hyde i beži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site