Willy vidi Santu u Santjaga kako se ljube!

Meksicke serije

Andjeo osvete – 48. epizoda – Willy vidi Santu u Santjaga kako se ljube!

By  | 

згWilly vidi Santu u Santjaga kako se ljube!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂

Willy se pojavi pred njegovim sinom, kaže mu da se vratio zbog njega i Sante, ali za sada se drži u tajnosti. Niko sem njega ne zna da je živ.

U Umbertovoj kancelariji, Panćo mu otkriva detalje istrage koju je policija otvorila protiv njega u slučaju Willy Delgado-a, optužbe Sante Martinez su ozbiljne. Kako bi ga skinuo sa vrata, Umberto mu pokazuje fotografije naoružanog Santjagova, u toku lažnog (valjda) posla falsifikacije dokumenata.
Posle, Panćo se pojavljuje na Santinim vratima, kako bi pokupio dokaze koje ona ima protiv Umberto Kana. Ona reaguje iznenađeno, kako je moguće da je bila odmah uhapšena kada je bila optužena za smrt njegovog šofera, ali sada kada tuži nekoga javno, policija se pojavljuje nakon par dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona mu daje mobilni sa snimkom u kom Barbara uznemirava Willyja, ali ga upozori da ima par kopija ako bude izgubio taj misteriozno, Panćo je razjareno pita da li ona sumnja u njegov profesionalizam. Santa kaže da će uvek sumnjati u svakoga ko je povezan sa Kanovima, kao i Visente Robledo, i on bi trebalo da plati za Willyjevu smrt.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site