Yeh Hai Mohabbatein - Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 10.,11. i 12. 10. 2018. – Raman prohoda, Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 10.,11. i 12. 10. 2018. – Raman prohoda, Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

Prevod: Maya.

Svi odlaze u hram. Raman i Išita ostaju sami kod kuće uveče. Rohan dođe tu sa nožem i hvata Išitu preteći Ramanu da će je ubiti. Raman viče na njega da je pusti. On ustane iz kolica i uzima mu nož. Pretuče ga ljutito, a onda ga Išita zaustavi i kaže mu da pogleda sebe – prohodao je. Raman shvati to i zaplače od sreće i uzbuđenja. Išita ga zagrli čvrsto i plače. Ukućani dođu kući i nasmeju se kad vidi ovo. Sveštenik dođe tu i daje Ramanu posluženje iz hrama (prasad). Šagun naziva ovo čudom i sjajnim vestima. Upita Išitu kako se desilo ovo. Išita se nasmeje i objasni im: ,,Ovo sve se desilo uz Rohanovu pomoć. Nosio je nož i ušao u kuću toliko ljut da je hteo da ubije Ramana. Zaustavila sam ga i pitala zar će mu se majka oporaviti nakon što on ubije Ramana. Dogovorili smo se da isceniramo ovaj napad kako bi Raman dobio volju da ustane i da prohoda. Tako se i desilo, uspeli smo!”

Rohan joj se zahvali i kaže joj da je u pravu. Raman mu se puno zahvali i izvini. Odluče da krenu iznova. Rohan oprašta sve, izvini se i onda ugleda tu Aliju. Raman i Išita mu se izvine zbog onoga s majkom. Svi se pomole tu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site