Yeh Hai Mohabbatein - Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 10.,11. i 12. 10. 2018. – Raman prohoda, Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

By  | 

Alija se obrati Rohanu: ,,Pričala sam o svemu sa ukućanima i razmislima sam. Shvatila sam da sam puno pogrešila. Bio si u pravu, izvini što sam te pogrešno procenila. Pogrešila sam. Zbog svoje prošlosti… unervozim se uvek kad neko pomene brak ili bilo kakvu vezu.
Ali ako moji najmiliji misle da treba da nastavim u svom životu i da se udam, smatram onda da si ti pravi momak. Ako se tvoja majka slaže sa tim… hoćeš li me oženiti?”

Rohan se iznenadi i potvrdi. Svi se nasmeju i zagrle. Ruhi pita šta li će njegov brat (Karan) reći o ovome kad sazna. Rohan kaže da će ga ubediti. Santoši predloži da što pre obave veridbu. Raman se buni što nisu obavestili o ovome Rohanovu majku. Išita doda da je ona htela isto da ih oženi i to što pre. Mani je srećan i ode da obavesti o ovome Šagun. Išita uđe u sobu plačući i priča Adijevoj slici (na zidu): ,,Adi… Alija je pristala da ide dalje u svom životu. Hoću da dobije sve što zaslužuje. Jako sam srećna za nju, ali sam isto tako uplašena i zabrinuta. Ona će otići od nas uskoro…”
Rohan uđe unutra i prekine je: ,,Ne, grešite. Nećete je izgubiti, dobićete sina. Uvek će biti srećna sa mnom!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site