Yeh Hai Mohabbatein - Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 10.,11. i 12. 10. 2018. – Raman prohoda, Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

By  | 

Puno te volim. Ja sam ozbiljan muškarac.
Ne verujem u brze veze i raskide. Imao sam u životu dve ozbiljne veze i… razočarao sam se puno. Veruj mi, bilo je jako teško da pređem preko toga. Onda si ti ušla u moj život i shvatio sam da mogu ponovo da volim iskreno i da se zaljubim. Hoću da provedem svoj život s tobom, Alija. Reci mi nešto o svojoj prošli i o Adiju. Uglavnom, momci ne vole da slušaju o prošlosti njihovih žena, ali ja sam drugačiji po tome. Mene sve zanima. Kako ste se upoznali?”

Alija kaže da je to baš duga priča. Rohan kaže da ni on nije u žurbi. Alija počne da priča sve: ,,Bilo je to pre dve godine u Australiji. On je bio tamo, a ja sam otišla tamo isto sa…”
Ispriča mu sve. Rohan je pažljivo gleda i sluša. Posle joj nežno uhvati ruku i kaže da je neće nikada povrediti jer je puno voli. Ruhi vidi ovo i nasmeje se. Ona primeti da Karan iza nje spava i krene da se smeje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site