Yeh Hai Mohabbatein - 10. 7. 2018. - Alija otvoreno zapreti Rošni, Rošni joj se izvini! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 10. 7. 2018. – Alija otvoreno zapreti Rošni, Rošni joj se izvini!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 10. 7. 2018. – Alija otvoreno zapreti Rošni, Rošni joj se izvini!

Prevod: Maya. 😃

Santoši (Ramanova majka) dovede Rošni u sobu srećno srećno i kaže da je to sada njeno, Pihu će boraviti u Ruhinoj sobi odsad. Izmasira joj onda stopalo i brine se puno o njoj. Alija stiže tu i kaže da će se brinuti o Rošni, predloži joj da uzme kokosovu vodu – krvni pritisak joj je visok, zato joj je stopalo pod pritiskom. Ostali izađu, samo ove dve ostanu u sobi. Rošni sedi na krevetu i kreće da govori nesigurno: ,,Alija, želela sam uvek da ti se izvinim. Uništila sam ti sreću, kao i ovoj celoj porodici. Nikada mi nije bila namera da stanem između tebe i Adija. Prvobitno nisam ni znala da je Adi u braku, slagao me je i prevario nas obe… Veruj mi. Želim da ti se izvinim iz srca, molim te, oprosti mi…”

Alija zastade na sekund da se brine o njoj, zatvara vrata sobe i govori odlučno stojeći pored: ,,Nikada ti neću oprostiti, Rošni. Nikada! Oduzela si mi i Adija i Išitu. Iši je izabrala tebe i tvoju bebu. Kada je meni trebala najveća podrška i rame za plakanje nakon Adijeve smrti, ona je otišla i bila s tobom… kada sam je trebala najviše… Nije ni ona bila sa mnom tada, bila sam u kući ovoj mada usamljena jako… Oduzela si mi sve. I znaš šta? Pogađaj! Sada je moj red da ti uzmem sve, Rošni. Kao što si mi ti oduzela Adija, tako ću ti ja uzeti bebu. Pokazaću i daću bebi puno ljubavi da on neće ništa više videti, biću mu majka!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site