Yeh Hai Mohabbatein - 14. 8. 2018. - Išita je živa, Parmit je razotkriven napokon!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 14. 8. 2018. – Išita je živa, Parmit je razotkriven napokon!

By  | 

Prikazan je flešbek od sinoć… Santoši daje Išiti čašu mleka, a Išita se nasmeje i zahvali joj se pa primeti njenu facu i pita je šta je bilo. Raman je isto pita šta je bilo, da li je dobro. Santoši plače i govori da je unutra (u mleku) otrov koji je ubacila, otišla je kod Svati iz brige prema Adiju. Išita je u šoku i izusti “šta”. Objasni Ramanu da je ta Svati prevarantkinja, neko iz porodice joj je sigurno dao sve informacije o njima – samo Parmit može da učini to i Simi zajedno sa njim. Santoši potvrdi i plače. Raman kaže da je Simi glupa i da slepo veruje Parmitu pa ne vidi istinu o njemu, a on bi na nju svalio svu krivicu. Moraju da ga razotkriju i poraze. Išita se nasmeje i ustane govoreći: ,,Hajde sada da se poigramo sa njima i da im smestio. Ako oni žele da ja umrem, umreću. Desiće se to samo onako kako MI hoćemo. Evo koji mi je plan…” KRAJ FLEŠBEKA i kraj epizode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


– Sutra uveče: Parmit svaljuje svu krivicu na Simi i kaže da je ovo njen plan. Simi ga oslovi u šoku, pogleda ga razočarano i uplakano. Simi shvata njegovo pravo lice i kaje se zbog svih svojih zločina. Policija stiže da uhapsi Parmita. Parmit vadi pištolj i uperi ga u Ramana i ostale rekavši da će sada svi znati posledice biti neprijatelj sa njim.

Kraj epizode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site