Yeh Hai Mohabbatein- Parmit smesti Ramanu, Išiti, Simi i Pihu su spasene

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 24.8.2018. – Parmit smesti Ramanu, Išiti, Simi i Pihu su spasene!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Išita, Simi i Pihu zatvore oči i mole se. Zmija ode. Raman je kod otvora pećine i doziva Išitu. Upadne unutra i pita gde su Simi i Pihu. Išita mu pokaže i hoda sa njim po mraku. Parmit se uplaši i počne da beži. Mani (Šagunin muž), Išitin brat i ostali ga uhvate i pretuku. Išamaraju ga i pitaju ga gde su Simi i Pihu, gde je ta pećina, šta je uradio sa Ramanom i Išitom. Parmit laže da ništa nije uradio, oni su sami pali unutra i dobili su pomoć dosad. Ruhi kaže seljanima da je Parmit njihov neprijatelj i da je lažov, neka im pomognu. Ona žena dođe tu i ispriča joj kako je srela Išitu kod hrama. Mani preti Parmitu da će ga ubiti ako ih ne odvede do pećine. Simi i Pihu skaču i viču za pomoć. Oni zamole Ramana-Išitu da ih izbave odavde. Seljani dolaze tu. Parmit pokuša da ih omete i laže ih. Namerno kaže da su oni možda već umrli u toj mračnoj pećini. Svi ga izgrde. Ruhi vidi očevu (Ramanovu) krvavu majicu i pokaže svima to. Ovi vide pećinu i trče ka tamo. Parmit je zavezan za drvo i pokušava uzeti sa poda štap. Išita viče: ,,Pošaljite nam pomoć! Zarobljeni smo ovde! Brzo!” Svi se okupe okolo kad je čuju. Mani joj kaže da ne brine, tu su i pomoći će. Seljani ulaze u pećinu i policija je oko otvora isto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site