Yeh Hai Mohabbatein- Parmit smesti Ramanu, Išiti, Simi i Pihu su spasene

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 24.8.2018. – Parmit smesti Ramanu, Išiti, Simi i Pihu su spasene!

By  | 

Raman uzima sekiru i snažno udara u stene. Simi i Pihu su uplašene i mole se Bogu za pomoć. Pihu ugleda Išitu, dotrči do nje i čvrsto je zagrli. Išita zagrli Simi i zahvali joj se na pomoći. Simi plače i moli je za oproštaj. Išita joj kaže da ne bude tužna, Raman je isto zagrli. Simi i Pihu izlaze iz pećine uz pomoć seljana i grle se sa svima. Parmit uspeva da se odveže i udari štapom u stene. Ramanu je loše i oseća vrtoglavicu, izgubio je puno krvi. Išita ga ubeđuje da ima snage, spasiće ih. Stene krenu da padaju dole. Svi pobegnu. Stene padaju ka Ramanu i Išiti. Ovo dvoje beže i trče kroz pećinu. Otvor pećine je zatvoren zbog stena. Svi su zapanjeni.
Najava: Išita zamoli Ramana da ustane. Raman je puno povređen i oseća kao da će umreti. On kaže Išiti da mu obeća da će biti njegova žena u svakom narednom životu. Išita plače i obeća. Raman izgubi svest. Išita ga drmusa, viče njegovo ime i kaže mu da otvori oči. Raman ne odgovara. Išita jeca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site