Yeh Hai Mohabbatein - Raman je u kritičnom stanju, Išita se oporavila!

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 29.8.2018. – Raman je u kritičnom stanju, Išita se oporavila!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Ukućani su videli na TV-u vesti o velikoj eksploziji. Raman i Išita su povređeni i dovedeni u bolnicu. Doktor ih pregleda i kaže da je unutrašnje krvarenje počelo, mora operacija hitno. Zamoli porodicu da spremi da donira krv. Ovi gledaju Ramana i Išitu i plaču. Medicinska sestra im priđe i zamoli ih da sačekaju ispred, operacija počinje. Simi plače, izvinjava im se i zaveže ‘rakhi’ (narukvica koja se veže za Dan braće i sestara. Simi je Ramanova sestra – prim. prev.) Ramanu i kaže da će ga to štititi, ništa im se neće desiti. Raman i Išita su odvedeni u operacionu salu. Santoši kuka i plače. Mihika utrčava u bolnicu i pita medicinsku sestru gde je operaciona sala. Ova joj objasni i usmeri je tamo. Mihika ugleda deo za hram u bolnici, pa zastane tu i pomoli se za Ramana-Išitu. Kasnije, doktor izlazi i izvodi Ramana-Išitu iz operacione sale. Svi se okupe tu i pitaju ga da li su oni dobro. Doktor kaže da je operacija završena, prebaciće ih na intezivnu negu. Mihika ugleda Ramana-Išitu i potrči ka njima. Ona hvata Išitinu ruku plačući i moli je da se vrati brzo kući, beba je čeka. Raman se probudi i gleda oko sebe. Mihika mu kaže da ne brine, njegova Išita je dobro. Raman izusti “Išita”. Mihika mu daje vodu. Išita i Raman se probude i osećaju se loše. Mihika ih pita da li su dobro. Alija se probudi iz sna i brine se. Mihika se vraća kući i pita je šta je bilo. Alija oslovi Išitu. Mihika joj daje vode i kaže joj da se opusti. Alija popije malo vode i upita je da li su Išita i Raman dobro. Mihika potvrdi i pita je kuda će. Alija kaže da je imala košmar i mora da ode u bolnicu zato. Mihika plače i nada se da su Raman-Išita dobro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site