Yeh Hai Mohabbatein - 4. 8. 2018. - Raman se vraća kući, Dr Rađat krije tajnu!

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 4. 8. 2018. – Raman se vraća kući, Dr Rađat krije tajnu!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Išita dolazi u sobu do Ramana. Ona se seća njihovog plesa i trenutaka zajedno. Raman zaplače i skrene glavu od nje. Išita mu priđe bliže i dodirne mu ruku bližno. Raman plače i viče: ,,Beskoristan sam. Potpuno sam beskoristan! Ne mogu više ništa. Znam da ništa neće biti u mom životu sada. Zaslužuješ boljeg od mene, Išita. Idi!”
Išita ga prekine i kaže mu da nije beskoristan, on je njen život. Oni se gledaju i grle se.Nakon 10 dana, Išita stiže u ordinaciju Dr Rađata da popriča sa njim o Ramanu. Dr Rađat je pita zašto još nije rekla svom mužu njegovo trenutno stanje – da on neće moći da hoda sve dok ne nađu nekakvu terapiju i lek. Išita ne zna kako da kaže to i teško joj je. Rađat je kaže da Raman mora da se suoči sa istinom odmah. Išita pita kako da mu kaže to, on neće podneti to nikako i on sada zavisi od njih u kući samo. Dr Rađat je ubeđuje: ,,Doktorko Išita, molim Vas da budete jaki. On nije snaga kuće – Vi ste. Ako se Vi slomite, šta će da bude onda? Život se ne završava ovde. Morate da budete Ramanova snaga!”
Išita potvrdi i pomoli se Bogu. Dr Rađat priča dalje: ,,Napisao sam par lekova i sve instrukcije za njega. Neka bude uvek srećan i nasmejan. Provodite puno vremena s njim kako bi on osetio da je sve normalno i kako ne bi upao u depresiju (psihički ponor). Pozovite me šta god Vam zatreba!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site