Yeh Hai Mohabbatein - Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Prevod: Maya.

Raman se naljuti na Sudu i tera je napolje. Rohan ga spreči i obrati se Sudi: ,,Vidite, gospođo.
Ne zanima me sve ovo što mi pričate. Ne zanima me Alijina prošlost. Ne znam zašto je Išita ubila svog sina, ali sigurno je bio veliki razlog za to. Znam da je Adi prevario Aliju, ali je to njegova greška bila – njena ne. Alija puno voli i poštuje Išitu. Ona je siroče, ali smatra Išitu majkom. Voli je isto onoliko koliko svog ujaka (Manija) i ujnu (Šagun). Zar volite da radite sve ovo? Uživate u vređanju i omaložavanju ove dobre porodice? Ne priliči Vam to. Molim Vas da ne radite ovo. Idite odavde!”

Suda je besna i ćuti. Raman je pita da li je gotova njena priča, neka ode sada. Ona se okrene i ode. Šagun se nasmeje i zahvali Rohanu. Raman predloži da odu sada, više nema želju za večerom. Išita i Alija odu za njim. Mani priđe Rohanu: ,,Izvini. Dobar si momak. Pozvao sam te ovde kako bi mogao bolje da popričaš s Alijom i da se upoznate lepo, ali… Nismo očekivali njen (Sudin) dolazak. Ne znam kako je znala uopšte da smo ovde i ko joj je to javio…”
Rohan potvrdi i ode.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site