Yeh Hai Mohabbatein - Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

By  | 

Ruhi dođe na recepciju i pita ženu tu za Ramana i ukućane. Žena joj kaže da su oni već otišli. Ruhi je tužna i krene ka izlazu, ali zastane kad u ogledalu ugleda neku udatu damu kako grli Karana (Rohanovog mlađeg brata). Ruhi ih prisluškuje i prati ih sve do sobe. Razmišlja besno: ,,Karan je tako jeftin lik. Kako može da koristi ovako ženu svog druga? Treba da kažem Rohanu za ovo. Ali… možda Rohan zna već ovo i podržava ga!”

Muž ove žene (Kušal) dođe tu i zahvali se Karanu što ga je upozorio kakva mu je žena varalica. Ovaj ustane i ode. Kušal izgrdi svoju ženu i daje joj razvod. Ruhi čuje sve ovo, pa se nasmeje i zaključi: ,,On je kao moj tata. Možda sam ga potpuno pogrešno procenila. Možda nije zao uopšte!”

Kod kuće, Išita i Mihika kuvaju. Alija predloži da se bore protiv Sude legalno. Raman kaže da bi je on izvređao da nije u kolicima. Šagun kaže da smatra da je Rohan stvarno jako dobar i da ih je odbranio i sredio sve ovo, zašto da sumnjaju u njega više. Raman se naljuti: ,,To možda jeste, ali zašto radite ovo? Zašto ti i Mani toliko žurite da se Alija uda? Mani, da li si ti pozvao Rohana da dođe tamo?”
Alija ga isto pita. Ovaj potvrdi i ode sa Šagun odatle. Alija slaže da je Rohan ne zanima i ode u svoju sobu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site