Yeh Hai Mohabbatein - Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

By  | 

Začuje se zvono na vratima.
Neka starija žena uđe unutra i sedne (a pored nje je medicinska sestra) objašnjavajući: ,,Došla sam ovde da se vidim sa gospodinom i gospođom Bhalla. Mislim da sam na pravom mestu. Vi me ne znate, ali ja znam dosta o Vama. Ja sam Rohanova majka. Zovem se Košalija. Izvinite što sam došla ovde nenajavljeno i to sa svojom medicinskom sestrom. Moje zdravlje nije baš najbolje. Znate, klima… vreme mi ovde ne prija… u Delhiju. Sinovi su mi doveli ovu medicinsku sestru da brine o meni uvek i da me čuva. Nespretna sam. Oni ni ne znaju da sam ja sada ovde. Hoću da… da… vas nešto zamolim. Da se Rohan i Alija venčaju. (Ona ugleda Aliju i pohvali je) Jako lepa. Rohan mi je pokazao sliku. Mi smo kulturna porodica. Rohan… moj stariji sin… jako je obrazovan i zgodan momak. On i njegov brat su došli u Delhi i sami su osnovali svoju tvrtku. Sami u novom gradu, jako su vredni i samostalni. Bespomoćna sam i hoću da se oni skrase dok sam živa i zdrava. Već im je vreme. Ulaze u tridesete godine. Ako kažete ‘da’, možemo da ih verimo pre praznika ‘Navratri’. (indijski praznik)”

Raman i Išita se izvine i kažu da ne žele da rade sve to tako u žurbi. Ova žena im preda svoju kartu sa brojem, a onda ustane i ode. Medicinska sestra čeka lift i priča. Ova žena kašlje i na kraju padne niz stepenice. Odvedena je u bolnicu brzo i njeni sinovi su saznali za ovo.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site