Yeh Hai Mohabbatein - Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

By  | 

Raman ga pita da li to preti. Išita objasni da nisu bili bezobrazni i da su je odbili na kulturan način. Rohan kaže Ramanu da se izvini njegovoj majci ako mu je stvarno žao. Alija dođe tu i ošamari Rohana. Pita ga da li je lud, neka ode kad je ovo sve njegova greška. Rohan ode odatle s bratom i odu u bolnicu. Mani ponovo brani Rohana pred ukućanima i podržava ga. Raman se prepire i kaže da će se Alija udati kad bude to sama htela. Mani i Šagun odu odatle. Išita se izvinjava Rohanu i zamoli ga da je pusti da popriča sa njegovom majkom. Suda se prepire sa njom kad je vidi i onda kaže Rohanu da je on kriv za ovo što je bilo njegovoj majci, neka se drži dalje od udovice Alije i od te cele kuće. Ubeđuje ga i ode odatle. Išita ode i zove Rohana posle.

Najava:
Noć je. Rohan dolazi sa nožem i stavi nož Išiti uspod vrata. Išita viče i gura ga. Rohan gurne Ramanova kolica. Raman viče i ustaje iz kolica. Išita zaplače od sreće i oslovi ga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site