Yeh Hai Mohabbatein - 9. 7. 2018. - Išita se vraća kući Balovih sa Rošni, Mani i Šagun su zato ljuti na nju! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 9. 7. 2018. – Išita se vraća kući Balovih sa Rošni, Mani i Šagun su zato ljuti na nju!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 9. 7. 2018. – Išita se vraća kući Balovih sa Rošni, Mani i Šagun su zato ljuti na nju!

Prevod: Maya. 😃

Na sudu,
Ruhi srećno uzvikne i zagrli Rošni zahvaljujući joj se puno. Rošni je pogleda i pita zašto joj se zahvaljuje. Ruhi srećno odgovara: ,,Zbog Išite i Ramana! Znam da ćeš ti sigurno spojiti Išitu i Ramana. Sigurno će se ujediniti zarad ovog deteta. Išita i Raman su se na sudu borili isto tako za starateljstvo nada mnom! Želim im sreću!”

Simi je iznervira i priča u hodniku s Parmitom preko telefona: ,,Ne znam šta da uradim. Sve se okrenulo protiv mene. Umesto da oteram Išitu, sada i ona i Adijevo dete dolaze kući! Mani i Šagun su ovde… Mislim da će se nešto ogromno desiti uskoro. Oni sigurno neće prihvatiti i oprostiti Rošni! Idem da izvidim ovu dramu. Parmu, ljubim te, čuvaj se. Čujemo se!”
(Parmit je na poslovnom putu trenutno, još bolje da bude jedno zlo manje – prim. prev.)
Pauza je gotova…
Išita ulazi u sud, a za njom i Raman. Svi su sada na okupu, uključujući i Mani i Šagun (Alija je Manijeva nećaka – prim. prev.) i slušaju odluku.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site