Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 1. epizoda – Anushka se vrati kući!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 1. epizoda – Anushka se vrati kući!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 1. epizoda – Anushka se vrati kući!

Na početku serije, prikazuju glavnu junakinju, Anushku Reddy kako stiže kući. Rao (sluga) se pojavi i iznenadi se videvši je i pita zašto mu niko nije rekao da dolazi. Anushka govori da ona nije nikome rekla da dolazi i upita gde joj je otac. Rao joj odgovori da još uvek spava i doda da je zaspao tek u pola pet jutros. Ponudi da ga probudi, ali Anushka ga spreči rekavši da je to njena kuća, sačekaće da se probudi.
Sa druge strane prikazuju glavnog junaka, Siddhantha Sinhu kako se budi i odlazi u kupatilo. Tamo zatiče pauka kako pokušava da izađe iz lavaboa. Obrati se pauku i kaže da bi mu sad njegov otac rekao da oni koji pokušavaju nikad ne gube, ali on nije njegov otac i zna vrednost prečica. Bitno je gde su stigli, a ne kako su stigli. On pomogne pauku da se popne na zid. On potom ode na trčanje i usput kupi novine. Iznervira se pročitavši članak o uspehu Reddyjevih i prokomentariše da njegov otac nije ni pomenut. Videvši bilbord na kom je Anushkin otac, zamišljeno kaže da on naziva sebe prijateljem njegovog (Siddhanthovog) oca, a čim se posao završi, ni ne pomisli na njega. Kakav otac, takva ćerka. U tom trenutku pored njega protrči Anushka, ali on je sa leđa vidi. Učini mu se da je to ona, ali nije siguran, pa krene da trči za njom. Prikazuju sećanje u kom su Anushka i Siddhanth tinejdžeri, ona ga izaziva da je stigne. U sadašnjosti, Anushka stane jer se ulica čisti. Siddhanth joj se približi, ali je još uvek ne vidi. Svesna da je Siddhanth iza nje, Anushka pomisli da (on) ne može da je uhvati čak i da želi, ona je davno izašla iz njegovog života. Ona potom nastavi da trči, a on je uveren da to ne može biti Anushka. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site