Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 12. epizoda – KK ugleda Kartika sa Goelom!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 12. epizoda – KK ugleda Kartika sa Goelom!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 12. epizoda – KK ugleda Kartika sa Goelom!

Majka ubedi Anu da obuče sari za zabavu, iako ona nije preterano oduševljena tim izborom. Seti se trenutka iz prošlosti sa Siddhantom i sigurna je da će joj se on podsmevati.
Prabhakar sa porodicom stiže na zabavu.
Goel kaže svom zaposlenom/kolegi da će danas KK izgubiti u sopstvenoj kući. KK ugleda Kartika sa Goelom i iznenadi se.
Siddhant ugleda Anu kako u sariju stiže na zabavu i očaran je njenim izgledom. Seti se prošlosti pa se nasmeje. KK upoznaje Anu sa svojim prijateljima i kolegama. Siddhant posmatra to i komentariše sa Sweetyjem da se njegov otac nije ni potrudio da ga upozna sa bilo kim.
Srikant odvede Anu u stranu i kaže joj da je hteo da se zahvali Siddhantu i pozove je da pođe sa njim. Iako negoduje, na kraju pristane. Srikant upozna Siddhanta sa svojim prijateljima i predstavi ga kao svog spasioca. Svi osim Anu nazdrave u njegovo (Siddhantovo) ime. Srikant primeti da Siddhanta boli ruka pa ga pita šta se desilo. Ovaj mu odgovori da mu je voljena slomila srce pa je pokušao da se ubije. Anu se trgne čuvši ovo. Srikant shvati da se Siddhant šali. Siddhant priđe Anu i kaže joj da je sigurno rekla njegovom ocu sve. Ona ga upita šta on misli, pa se okrene i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *