Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 2. epizoda – Goel planira da se osveti KK-u!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 2. epizoda – Goel planira da se osveti KK-u!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 2. epizoda – Goel planira da se osveti KK-u!

Prikazuju porodicu Reddy koja izlazi iz auta. Brat pozove Anu (Anushku) i kaže da su bili zajedno u majčinoj materici i prebacuje joj što mu nije rekla da dolazi. Stariji brat odluči da će on voziti helikopter kojim treba da se odvezu kući. Majka negoduje, ne veruje mu. Žena ga zamoli da ne pravi scenu tu. Pilot ga podseti da ima pilotsku licencu, ali nije ovlašćen da leti tu. Brat ih na kraju nevoljno posluša i odustane od svoje ideje.
Siddhanth stiže na sud i govori svom prijatelju i kolegi advokatu Sweetyju da kaže sudiji da je zakasnio da bi se suđenje odložilo. Međutim, Sweety je uveren da će sudija doneti presudu. Siddhanth razmišlja da iskoristi suparničkog advokata da dobiju novi datum saslušanja. Anuin stariji brat zove Siddhantha i traže da se vide. Siddhanth na trenutak razmišlja da ga pita za Anu, ali se predomisli.
Porodica Reddy stiže kući i pozdrave Anu. Anu je srećna što ih vidi, kaže majci da joj je nedostajala. Mlađi brat planira da organizuju zabavu. Snaja predlaže da ne zovu zaposlene. Anu se trgne kad pomenu Prabhakara i Siddhantha.
Siddhanth svima na poslu podeli slatkiše i hvali se da će on dobiti ovaj slučaj. To vidi i advokat suprotne strane i nije mu svejedno.
Goel (klijent sa kojim je KK otkazao saradnju jer je uvredio Prabhakara) planira da se osveti KK-u. On pozove Sudhanshu, KK-ovog prijatelja i predloži mu da se udruže i da mu on (Sudhanshu) pomogne da osvoji tender, jer je KK i njega iskorišćavao uzimajući mu novac iz banke. Kad završe razgovor, Sudhanshu prenese to KK-u koji sedi pored njega i kaže mu da je bio u pravu, Goel traži veliki iznos novca. KK mu kaže da mu da taj novac.
Suđenje počinje. Siddhanth uspe u svom planu i dobije novi termin saslušanja. Sweety mu kaže da je lukav. Siddhanth se seti kako mu je Anu rekla isto to kad su bili mladi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site