Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 3. epizoda – Susret Anu i Siddhantha!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 3. epizoda – Susret Anu i Siddhantha!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 3. epizoda – Susret Anu i Siddhantha!

Siddhanth dolazi da se vidi sa Srikantom (Anuinim starijim bratom). Stražar zatraži od njega da se parkira na mestu za posetioce. On pogleda kuću i priseti se tinejdžerskih dana. Baci pogled ka Anuinoj sobi, a potom ode. Anu izađe na terasu, ali ne uspe da ga vidi.
Srikant traži od Siddhantha da ga zastupa, ako dobije slučaj, srediće mu život. Siddhanth mu govori da mu ne treba on za male slučaje, ima toliko advokata. On krene da ode, ali ga Srikant zaustavi i insistira da ga ovaj zastupa i upozorava ga da niko ne treba da zna za to, čak ni njegov otac. Siddhanth kaže da s obzirom da je reč o drogi a takve slučaje uglavnom ne uzima, razmisliće pa će mu javiti. Dok odlazi, Siddhanth ugleda Anu sa leđa i krene za njom. Anu na kraju odluči da prestane da beži i pita ga zašto je prati. On govori da nije pogrešio, danas je bežala od njega. Anu negira to. Srikant se pojavi i objasni da će ga Siddhanth zastupati u nekom slučaju. Anu ga upita zar nema dovoljno advokata. Siddhanth kaže Srikantu da je ovo drugi put da se Anu i on danas sreću, ali Srikantu zazvoni telefon pa ne stigne da sazna detalje o tome. Siddhanth se podsmeva Anu rekavši da je prvo pobegla iz zemlje, onda je bežala po gradu, a sad je bežala i po kući. Pomislivši kako će ona jednog dana trčati za njim, Siddhanth ode odatle.
Anu i Siddhanth se prisećaju svog poslednjeg susreta i rasprave. KK vidi Anu kako pleše i pohvali je, organizovaće šou gde će svi videti njen talenat. Anu mu odgovori da pleše zbog sebe, a ne da bi drugi gledali. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *