Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 36. epizoda – Pojavljuje se Amit!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 36. epizoda – Pojavljuje se Amit!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 36. epizoda – Pojavljuje se Amit!

Anu sazna da joj je cveće poslao Amit, dečko koji je navodno bio zaljubljen u nju u srednjoj.
KK dozvoli Siddhantu da zastupa Reddy korporaciju u poslu onako kako je Siddhant predložio i kaže da on (Siddhant) liči na njega (KK-a).
Otkriveno je da iza slanja cveća zapravo stoji Siddhant, koji je želeo da zadirkuje Anu. Kad dobije treći buket cveća, Anu se onesvesti. Siddhant se zabrine videvši to, uzme je u naručje i odnese do kauča. Ali, Anu je samo glumila da se onesvestila jer je provalila da Siddhant stoji iza svega pa je htela da mu „uzvrati“, što mu i prizna. Na kraju oboje počnu da se smeju.
Kartik je impresioniran videvši Purvine profesionalne slike.
Amit dolazi u firmu i uručuje Anu pozivnicu za venčanje i iznenadi se ugledavši Siddhanta, nije znao da su još uvek prijatelji inače bi i njemu doneo pozivnicu, ali svakako je pozvan na venčanje. Anu mu ispriča za šalu koju je Siddhant napravio i ona i Siddhant počnu da se smeju. Amitu je neprijatno, prebaci im zbog šale i „pecne“ Siddhanta da nema dostojanstva jer posle svega radi zajedno sa Anu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *