Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 39. epizoda – Siddhant prihvati Kartikovu ruku prijateljstva!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 39. epizoda – Siddhant prihvati Kartikovu ruku prijateljstva!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 39. epizoda – Siddhant prihvati Kartikovu ruku prijateljstva!

Amit pozove Kartika na zabavu i preko njega se izvini Anu, objasni mu da je došlo do nesporazuma i zamoli ga da sa njom dođe na zabavu. Kartik ubeđuje Anu da pođe sa njim, ali ona odbija.
KK kaže Kartiku da ga je (Kartika) Siddhant pregazio i došao je kod njega (KK-a), sklopio je dogovor sa aviokompanijom. Siddhant je oštrouman, ako ga ne bude držao pod kontrolom, nastaće problem. Treba da drže oštroumne ljude uz sebe, zato je on držao Prabhakara. Ako Siddhant postane njegov Prabhakar, postaće mnogo uspešniji od njega (KK-a).
Kartik je na Amitovoj zabavi. Siddhant ga pozove i obavesti da je zaboravio da potpiše neki papir, pa ga Kartik pozove na zabavu da mu donese taj papir, što Siddhant i uradi. Imajući na umu KK-ove reči, Kartik se izvini Siddhantu, bio je grub. Ponudi mu ruku prijateljstva koju Siddhant prihvati.
Čuvši da je i Siddhant na Amitovoj zabavi, i Anu odluči da se pojavi tamo.
Amit upozna Siddhanta sa svojom verenicom, Nehom.
Siddhant se šokira kad ugleda Anu na zabavi jer je bio uveren da neće doći. Oni prebace jedno drugom što nisu rekli onom drugom da će doći na zabavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *