Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 40. epizoda – Siddhant stane u odbranu Anu!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 40. epizoda – Siddhant stane u odbranu Anu!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 40. epizoda – Siddhant stane u odbranu Anu!

Tokom zabave, Siddhant i Anu se prisećaju svog poslednjeg susreta kad su bili tinejdžeri i rastanka. Oni se slikaju sa budućim mladencima, a potom i sa ostalim prijateljima.
Svi sednu da igraju istina ili izazov. Na redu je Anu, ona izabere istinu. Neha traži od nje da im ispriča o svojoj prvoj ljubavi. Anu pogleda Siddhanta i odbije to da uradi, pa izabere izazov. Oni traže od nje da popije piće, što ona takođe prvo odbije, ali onda uradi.
Anu pokuša da izbegne Robbyja (koji je na silu pokušao da poljubi Anu kad su bili tinejdžeri jer mu se sviđala) na zabavi, ali on je zaustavi i izvini joj se, ponudi da opet budu prijatelji. Međutim, ona to odbije i zatraži da je ostavi samu, pa ode kod Siddhanta kog pita da je poveze kući. Siddhant je pita zar ona nema auto. Anu kaže da je noć, pa je mislila… Siddhant joj kaže da ide sama. Anu ga pita zar nema ljudskosti, pa se okrene i ode.
Amit se izvini Siddhantu ako se loše osetio zbog nečega. Doda i da je njegovo (Siddhantovo) i Anuino prijateljstvo pravo i otkrije mu da mu je (Amitu) onog dana Anu pocepala pozivnicu i bacila u lice jer ga je uvredio (Siddhanta). Siddhant shvati da je pogrešio u vezi Anu.
Sa druge strane, Anu sazna da je Siddhant došao tu jer je Kartik trebao da potpiše neki dokument pa su ga Amit i Neha pozvali da ostane na zabavi. Robby zaustavi Anu koja odlazi i pita zašto ga kažnjava a nije je ni poljubio. Siddhant se umeša i pita Robbyja zašto maltretira Anu kad ne želi da priča sa njim. Robby kaže da ne želi da priča sa njim. Njih dvojica se potuku. Amit ih razdvoji. Siddhant upozori Robbyja da se drži podalje od Anu, ne znači ne. I dalje uznemiren, Siddhant priđe Anu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site