Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 46. epizoda – Neeta želi da uda Anu!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 46. epizoda – Neeta želi da uda Anu!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 46. epizoda – Neeta želi da uda Anu!

Anu lakne kad čuje da je Sudhanshu doneo bračnu ponudu za Kartika, a ne za nju, ali je uverena da Kartik neće pristati na ugovoren brak.
Uveče, Siddhant pozove Anu i ona mu namerno kaže da gleda slike za bračnu ponudu ali mu ne kaže za koga da bi ga napravila ljubomornim. Siddhant pomisli da će izgubiti Anu ako ne preduzme nešto i zatraži od Purve da mu pomogne da izgleda zgodnije.
Kartik smatra da treba da prihvati bračnu ponudu jer KK zna najbolje šta je dobro za njih. Anu je iznenađena, nije to očekivala. Kartik doda da će KK i za nju izabrati najboljeg momka. Anu razmišlja da se njoj sviđa Siddhanta i ne želi nikog drugog.
Neeta podseti KK-a da po tradiciji, Anu treba da se uda pre Kartika jer su blizanci, naći će ponudu za nju. KK kaže da ne treba da žure sa Anuinim venčanjem jer će ona posle toga otićui, ali Neeta je odlučna u svojoj nameri.
Siddhant dođe na posao u novom odelu, svi ga oduševljeno gledaju, jedino se Anu pravi da ništa ne primećuje i hladna je prema njemu. Siddhant je razočaran. Kad on ode u svoju kancelariju, Anu ga sa osmehom posmatra. I ostatak dana, Anu je hladna prema njemu. Uveče, Siddhant ponudi Anu da danas idu zajedno kući, ali ona odbije odgovorivši da danas mora brzo da stigne kući. Dok je u autu, Anu pošalje Siddhantu njegove slike od tog dana (krišom ga je slikala) i napišu mu da je jako zgodan i doda da je bračna ponuda za Kartika, a ne za nju. Siddhant je srećan.
Anu i Siddhant se iznenade kad čuju da su došle bračne ponude za nju, nije im svejedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site