Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 49. epizoda – Siddhant je otet!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 49. epizoda – Siddhant je otet!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 49. epizoda – Siddhant je otet!

Siddhant u novinama pročita da je pad Goelovog aviona i dalje misterija. Pozove Goela da ga pita šta mu je Prabhakar rekao, ali ovaj odbije da priča sa njim i prekine vezu. I Goelov asistent odbije da priča sa Siddhantom, što njega začudi.
Nupur i Kartik se upoznaju, nakon čega pristanu da se venčaju. Porodice čestitaju jedna drugoj.
Siddhant dođe kod KK-a i zatekne porodicu zabrinutu. Njega Srikant obavesti da je sveštenik rekao da je povoljan datum za venčanje Kartika i Nupur za 10 dana ili tek za 6 meseci. Dok su muškarci za to da datum nije bitan, žene se ne slažu, žele da se venčanje održi na povoljan datum. Videvši da je Siddhant podržao KK-a a ne Anu, Riddhi kaže Anu da je Siddhant izabrao karijeru, sumnja da će pričati sa KK-om o njihovoj vezi. Anu nije svejedno kad čuje ovo.
KK saopštava Siddhantu da će ga uključiti u upravni odbor farmaceutske Reddy kompanije. Siddhant mu se zahvali, ovo je velika prilika. KK mu odgovori da se dokazao i zatraži da za sad ne kaže nikome.
Međutim, Siddhant to sav srećan ispriča Anu. Anu se seti Riddhinih reči i rastuži, kaže mu da su mu se prioriteti promenili. On negira to, veće su šanse da se oženi kad bude član upravnog odbora.
Na putu ka kući, neki ljudi otmu Siddhanta.
Kartik, KK, Neeta i Anu dođu u Siddhantovu kuću. Gayatri se iznenadi, pozdravi ih.
Otmičari izvade telefon iz Siddhantovog džepa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *