Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 53. epizoda – Siddhant prati Kartika!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 53. epizoda – Siddhant prati Kartika!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 53. epizoda – Siddhant prati Kartika!

Nakon što se „zakači“ sa Siddhantom, Anu se okrene da ode, ali se saplete, padne i povredi nogu. Siddhant joj ponudi da pozove Raoa da joj pomogne, zbog čega ga ona isproziva da stalno zove Raoa kad njoj treba pomoć. Na kraju je Siddhant uzme u naručje i odnese u krevet, a potom joj namaže kremom nogu. Zaljubljeno se gledaju i on krene da je poljubi, ali ih prekine Rao a potom i dođe struja. Anu se rastuži kad joj Siddhant kaže da će KK pogrešno da protumači ako ih zatekne zajedno u njenoj sobi, a on mu je dao ogromnu priliku. Anu mu objasni da nije sve u prilikama, život je dugačak put i biće još mnogo prilika. Međutim, Siddhant je drugačijeg mišljenja – da je život prekratak i da onima koji nisu bogati ne daje mnogo prilika, stoga svaku treba iskoristiti.
Siddhant prati Kartika i priseća se Anuinih reči. Sa druge strane, Anu razmišlja o Siddhantovim rečima i pita se da li je Riddhi u pravu, da li će je napustiti. Potom se seti kako je, kad su bili tinejdžeri, Siddhant trebao da ide u kamp na 3 meseca, ali je ostao zbog nje. Uverena je da je ni sad neće ostaviti.
Kartik izađe iz svog auta i uđe u neki drugi. Siddhant traži od Sweetyja da uz pomoć registarskih tablica sazna čij je to auto.
Goel je očajan zbog pada akcija, uveren je da iza toga stoji KK.
Sweety dovodi Siddhanta do kuće osobe u čij je auto ušao Kartik (Yogesh). Siddhant kaže Sweetyju da pozove policiju ako se ne vrati za 15 minuta. Siddhant upadne u kuću i počne da ispituje Yogesha. Ovaj gleda u nož koji se nalazi na stolu.
Kasnije, Siddhant dolazi i traži Kartika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site