Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 56. epizoda – Siddhant odluči da ipak ne ode u Rusiju!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 56. epizoda – Siddhant odluči da ipak ne ode u Rusiju!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 56. epizoda – Siddhant odluči da ipak ne ode u Rusiju!

Siddhant saopšti Gayatri i Purvi za svoju odluku da ode u Rusiju na godinu dana jer mu je to velika prilika. One ga podrže. On potom ode da popriča sa Anu i čuje je kako u kupatilu plače zbog njegovog odlaska i dok priča sama sa sobom kaže neka ide ako hoće, pogrešila je što se vratila, i ona će otići u Ameriku.
Sweety se izvini Siddhantu zbog ishitrene reakcije, srećan je zbog njegovog uspeha.
Siddhant plače prisećajući se Anuinih i Gayatrinih reči i plače. Pred njim se pojavi Prabhakar (Siddhant ga zamišlja) i Siddhant mu prizna da sve ovo radi da bi dokazao njemu i svetu da može bilo šta da uradi. Da li bi ga ljudi voleli čak i kad ne bi bio uspešan? Prabhakar mu odgovori da oni koji ga vole zbog uspeha ga uopšte ne vole, a onima koji ga zaista vole neće biti bitno da li je uspešan ili ne. Koja je svrha ako je uspešan ali ne i srećan? Siddhant krene da ga dodirne, ali Prabhakar nestane.
Sutradan, Siddhant saopšti Gayatri i Purvi da je ipak odlučio da ne ide u Rusiju jer je shvatio da njegova sreća leži u životu sa njima. One su srećne.
Siddhant uđe u Anuinu sobu kroz prozor kao što je to radio kad su bili tinejdžeri i pomogne joj oko sarija. Ona mu kaže da ode, šta ako ih neko zatekne, ne može uvek lagati. On joj kaže da više ne mora da laže, neka kaže da je sa njim. Više se ne boji ničijeg oca, više mu niko ne treba, sve što će uraditi, uradiće sam, a ako ne uspe, neće se kajati. Samo želi da bude sa osobom koja ga čini srećnim. Doda da se seća svog obećanja – pre Kartikovog venčanja će on odvesti svoju mladu. Anu je srećna.
KK je pitao Vedanta da oženi Anu i sad samo čeka Anuin pristanak. Siddhant pokuša da zatraži Anuinu ruku od KK-a i Neete, ali ih Purva prekine.
Siddhant uzme piće koje je Vedant pokušao da da Anu i prespe ga u svoju čašu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site