Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 59. epizoda – Siddhant odluči da se osveti KK-u!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 59. epizoda – Siddhant odluči da se osveti KK-u!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 59. epizoda – Siddhant odluči da se osveti KK-u!

Siddhant zaključuje da je KK tražio da obdukciju uradi njegov doktor da bi uništio sve dokaze i da su Prabhakar i Dinesh ubijeni da se ne bi saznala istina o padu aviona. Iznervira se jer ništa neće moći da dokaže na sudu.
Nešto kasnije, Anu počne da plače, pita se zašto joj je Siddhant to uradio. Riddhi je teši, kaže da ju je upozorila da bi je Siddhant mogao povrediti, moli je da prestane da plače.
Dok se vozi na motoru, Siddhant razmišlja o svemu i doživi nesreću. Kad ga dovezu kući (noga mu je povređena), on zamalo da kaže Gayatri da je Prabhakar ubijen, ali se suzdrži.
Anu saznaje od KK-a da je Siddhant doživeo nesreću.
KK obiđe Siddhanta i kad ostanu nasamo, Siddhant mu kaže da je za sebe mislio da je pametan, ali nakon rada sa njim (KK-om) shvatio je koliko je glup. Do sad ga je smatrao Prabhakarevim prijateljom i šefom, ali je zapravo on (KK) njegov (Siddhantov) najveći učitelj. Od danas počinje nova veza među njima. KK mu kaže da on (Siddhant) za njega nije samo Prabhakarev sin, već je veoma poseban. S obzirom na povredu, neka se za onaj dogovor pobrine iz Indije, a i uključiće ga u odbor direktora. Po KK-om odlasku, vidimo da se Siddhant pretvarao da je povređen i da planira da se osveti KK-u.
Nakon mnogo oklevanja, Anu odluči da poseti Siddhanta, ali ga zatekne kako spava. Odluči da ne ode dok ne dobije odgovor na svoja pitanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site