Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 60. epizoda – Siddhant lažima udalji Anu od sebe!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 60. epizoda – Siddhant lažima udalji Anu od sebe!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 60. epizoda – Siddhant lažima udalji Anu od sebe!

Siddhant se probudi i zatekne Anu kako spava pored njega. Ona se probudi. Siddhant je hladan prema njoj. Ona ga pita da li je planirao da priča sa KK-om ili je sve bila njena zabluda. Siddhant kaže da nije planirao. Shvatio je kolika je budala bio, ona je Anu Reddy a on običan radnik. Uz mnogo poteškoća je dobio ovu priliku da napreduje u životu i ni po koju cenu ne želi da propusti tu priliku. Doda da misli da (ona) treba da ide u Ameriku, jer nema zbog čega da ostane tu. Anu uplakana ode odatle. Siddhant traži oproštaj od Anu, ne želi da ona bude deo suočavanja njega i njenog oca. Voli je i ne želi da bude povređena, zato želi da ode daleko, u Ameriku. Anu misli da su Siddhantu najbitniji karijera i ambicija.
Anu pred porodicom kaže KK-u da želi da ide u Ameriku na 2 godine, na neki kurs. Obećao joj je da će joj dati šta želi, a to želi. KK kaže da on ispunjava svoja obećanja. Ako želi da ode, neće je zaustavljati. Iskoristila je njegovu ljubav prema njoj, ne želi da priča sa njom. Svi misle da je to što Anu radi pogrešno.
Siddhant kaže Sweetyju da ne želi da on (Sweety) radi više sa njim, postaće član odbora direktora i radiće neke poverljive stvari i ne može nikome da veruje, pa ni njemu. Sweety je povređen, kaže da je Anu u pravu, u njegovom srcu je samo ambicija. Kad Sweety ode, Siddhant mu se izvini, može da rizikuje za sebe, ali ne može da uplete druge u opasnu igru koju će igrati.
Siddhant sazna od Kartika i Srikanta da Anu planira da ide u Ameriku, teško mu je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *