Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 7. epizoda – Siddhant pristane da zastupa Srikanta!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 7. epizoda – Siddhant pristane da zastupa Srikanta!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 7. epizoda – Siddhant pristane da zastupa Srikanta!

Siddhant pozove Srikanta i saopšti mu da je odlučio da zastupa njegov slučaj zbog odnosa kakav imaju sa Reddyjevima. Treba da se vide, doći će.
Prabhakar se seća Siddantovih reči. Tu dolazi Kartik koji mu prebacuje što je finalizirao njegov dogovor. Prabhakar mu odgovara da je to moralo da se uradi juče, a s obzirom da je on partijao, on (Prabhakar) je to uradio. Takođe ga posavetuje da više ceni/poštuje vreme. KK dođe tu i da Srikantu isti savet kao Prabhakar. On traži od Prabhakara da se pobrine da glasanje bude u Srikantovu korist. Iznerviran zbog bliskosti KK-a i Prabhakara, Kartik razmišlja da mora da se uradi nešto po pitanju Prabhakara.
Siddhant dođe u teniski klub. Anu se iznenadi videvši ga, upita ga šta on radi tu, ulaz je dozvoljen samo članovima. Srikant se pojavi i objasni da je on pozvao Siddhanta. Siddhant citira Anu i kaže da s obzirom da je samo članovima dozvoljen ulaz, on ide. Srikant govori da je Siddhant njegov prijatelj i pojasni Anu da mu Siddhant pomaže oko nekog slučaja.
Siddhant traži od Srikanta da mu ispriča detalje slučaja. Siddhant mu prepriča da je optužen za posedovanje kokaina, ali ga nije konzumirao on već njegov prijatelj. Pita ga da li će dobiti ovaj slučaj. Siddhant odgovara da poraz nije opcija. Pogledavši Anu, on krene da ode, ali se predomisli i zaigra tenis sa njom. Priseti se trenutaka sa njom iz tinejdžerskih dana. Nakon što je povredi tokom igre, okrene se i ode. Anu pođe za njim i zaustavi ga. Kaže mu da je Srikant nevin i upozori ga da ne izgubi slučaj ili da ne povredi Srikanta zarad svoje koristi. Siddhant joj obeća da će dobiti taj slučaj, pa makar se i njemu (Siddhantu) nešto desilo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *