Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 116. do 120. epizode – KK se otruje, kraj serije!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 116. do 120. epizode – KK se otruje, kraj serije!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 116. do 120. epizode – KK se otruje, kraj serije!

116: Anu sretne Radhu i dovede je kući. KK pošalje svoje ljude u Radhin apartman da je pronađu. Anu sazna od Radhe da je Sweety imao informaciju o Radhinoj prošlosti ali pre nego što se to saznalo, Rao je ubio Sweetyja.

117: Anu dovodi Radhu kod Siddhanta. Njih dvoje odvedu Radhu da se vidi sa majkom koju dugo nije videla. Radhina majka ispriča istinu o KK-u – da je ubio njenog muža i oteo njihovu ćerku. Anu je slomljena, brizne u plač.

118: Anu se vrati da živi sa Siddhantom, nakon što je saznala mračnu prošlost svog oca. Gayatri prihvati Anu kao svoju snaju. Odluka da izabere kaznu za KK-a je prepuštena Anu. Siddhant sazna da su KK-ovi ljudi saznali gde se Radha nalazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


119: Anu sazna istinu i suoči se sa ocem. KK negira sve, dok Anu dokaže to što priča. Anu kaže Siddhantu da pozove policiju, ona će svedočiti protiv KK-a.

120: Anu dovede policiju na KK-ov prag i suoči ga (KK-a) sa svim zločinama. KK prizna sve što Anu kaže, ali završi svoj poslednji razgovor sa ljubavlju prema svojoj ćerci. Progutavši ego, KK popije isti onaj otrov koji je dao Prabhakaru. Anu se svet sruši, ali pravda ipak na kraju pobedi.

Kraj serije!

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *