Saznaje se za Ajšegulinu i Pojrazovu vezu, Sema ostavi Sefera na vjenčanju

Turske Serije

Za mog sina – od 31. do 35. ep. – Saznaje se za Ajšegulinu i Pojrazovu vezu, Sema ostavi Sefera na vjenčanju!

By  | 

31: Pojrazov otac održi sastanak na kome kaže da je nastupilo novo razdoblje za njihovu državu. Bahriju javljaju da mu je sin ubijen, a Pojraz govori Ajšegul da to nije istina, ona se ipak plaši. Pojraz uhvati Ufuka i plan im uspjeva. Bahri želi osvetu. Pojraz i Ajšegul su konačno nakon drugo vremena zajedno i srećni. Pojraz pokušava saznati šta mu otac smjera te prihvata njegovu ponudu. Ali ni Adil ne miruje već se trudi da spriječi da Despinine akcije u banci dođu u Bahrijeve ruke. Pred Bahrijem je veća kriza – Onurova smrt. Da bi se potvrdile sumnje, moraju da otvore Onurov grob nakon mnogo godina, velika bol ispliva na površinu. Begum saznaje da su Pojraz i Ajšeful zajedno i psihički pada. Pojraz i Meltem su uhvatili Ufuka, međutim plan im ugrožava Ajšegul.
32: Pojraz je uznemiren što je Ufuk oteo Ajšegul. Smišlja kako da to saopšti Bahriju. Saznaje se da je Onura prije mnogo godina ubio Ufuk, po naređenju Adila Topala. Bahri kada sazna da je upravo Ufuk oteo Ajšegul, poludi. Naredi ljudima i Pojrazu da mu dovedu Ajšeful nepovrijeđenu inače neka mu ne izlaze na oči. Ufuk želi Meltem da bi vratio Ajšegul što dovodi do sukoba Sadretina i Pojraza koji povuku pištolj jedan na drugog. Ufuk prizna Ajšegul da joj je ubio brata što nju potpuno izbaci iz takta.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site