Za mog sina - od 41. do 43. ep. - Ajšegul je trudna, Pojraz je zaprosi

Turske Serije

Za mog sina – od 41. do 43. ep. – Ajšegul je trudna, Pojraz je zaprosi!

By  | 

41: Selin priznaje Pojrazu da se zaljubila u njega. Bahri govori Zulfikaru kako srce može da voli samo jednu osobu. Ajšegul vidi Pojraza kako se ljubi sa Selim. Pojraz govori da on ima Ajšegul i da je voli. Aješgul je bijesna. Još više poludi kada vidi da je Pojraz doveo Selin u svoj stan. On taman uspije ubjediti Ajšegul da je to zbog dužnost, ali Selin stvori novi problem među njima. Pojraz je primoran da i Ajšegul umiješa u potragu za Turgutom kako bi je ubjedio. Zulfikar se dvoumi između Čigdem koja je opet ušla u njegov život i Meltem. Ajšegul je opet u problemu zbog Begum, Pojraz je na pragu susreta sa Adilom.
42: Ajšegul govori Begum kako je jedan čovjek juče napao i natjerala ga je da prgovori. Pojraz sa Meltem, Seferom i ostalima pravi plan kako da kidnapuju nekoga. Ajšegul je trudna, Pojraz neće poviti glavu pred Adilom Topalom. Sefer želi dijete i to je novi uzrok svađe sa Semom jer ona ne želi dijete. Bahri saznaje za vezu Sadretina sa Ipek.
43: Pojraz zaprosi Ajšegul i ona pristaje. Moraju dobiti odobrenje od Bahrija sada i reći mu za bebu. Sinanu je teško da prihvati da će se roditi njegov brat ili sestra, Pojraz ga smiruje. Svi su okupljeni u Bahrijevoj kući kada stigne Adilova prijetnja. Adil želi da vidi Bahrija koji swe pojavluje pred njim. Pojraz i Ajšegul se bore sa čovjekom koga je poslao Adil. Pojrazov sin priča sa centralom i govori da ga njegove ne vole. Pojraz ga moli da otvori vrata, Sinan mu govori da ga više neće voljeti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site