Za mog sina - Ajšegul je ranjena po Sadretinovom naređenju!

Turske Serije

Za mog sina – od 55. do 57. ep. – Ajšegul je ranjena po Sadretinovom naređenju!

By  | 

55: Ajšegul je ranjena i bori se za život. Pojraz krivi sebe za to što se desilo. Bahri donosi odluku i zbog te odluke će Pojraz morati podnijeti veliku žrtvu. Sadretina grize savjest zbog svega što se desilo Ajšegul. Ispriča sve Begum, a ona smišlja lukav plan da se za to ne sazna. Međutim Sinan je sve čuo. Da li će Sinan reći ocu da je Sadretin kriv za Ajšegulino ranjavanje?
56: Pojraz uspijeva da spasi Sadretina, a Sadretin će u skladu sa Nešetovim planom povjerovati da je Pojraz htio da ha ubije. Pojraz shvata da se neko poigrava sa njima. Saznaje da je Nešet pomogao Ajšegul da pobjegne iz bolnice. Ajšegul očekuje da je on pronaše. Pojraz se pojavljuje konačno pred njom, ali govori joj ono što nije očekivala. Bahri u zatvoru saznaje da je Sadretin naredio Aješgulino ranjavanje i skrhan je.
57: Pojraz ne želi da Ajšegul ima problema sa policijom. Zato se i žrtvuje i napusti njen žvot. Međutim oboje pare. Njemu je jedina nada da neko razotkije narko organizaciju. Sadretin mu prenosi infomacije. Pojraz i ekipa kreću u akciju. Nešet posumnja da je u njegovim redovima špijun. Postavi klopku Pojrazu i njegovim ljudima. Ajšegul saznaje istinu o Nešetu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site