Za mog sina - od 70. do 72. ep. - Nevra prijeti Ajšegul!

Turske Serije

Za mog sina – od 70. do 72. ep. – Nevra prijeti Ajšegul!

By  | 

70: Pojraz i Ajšegul razgovaraju, a Sinan gleda sa djedom tv. Ugledaju ženu u seriji koja jako liči na Sinanovu majku te on odmah pozove Pojraza i saopšti mu tu vijest. Pojraz veli da nije, a Ajšegul je ljubomorna. Sadretin upozna Atifa i još dva momka u kafani jer ih konobar krene istjrati jer nisu naručivali piće jer nemaju novca, ali ih Sadretin spasi i pozove da sjednu kod njega. Keremu je pomoć potrebna i u akciji njegovoj spašavanja, Bahri postaje meta, pucano je, ali da li je Bahri stvarno upucan?
71: Pojraz je bijesan na Edu jer vidi da nešto krije, prijeti da će je ubiti ako je tako. Eda ga uhvati za vrat i prisloni mu pištolj moleći ga da joj oprosti, ali nije joj ostavio drugi izbor. Nakon toga Eda zatvara gepek od auta.
72: Ajšegul sjedi zamišljena kraj kamina i čeka Pojraza. Nakon što on dođe, ona ga pita za zagrljaj. Ona plače. Pojraz je grli i govori mu da ne brine, on je tu, neka mu ispriča šta je bilo. Neko ih posmatra. Pojraz je satjerao Kerema u ćošak. Činar saznaje da je Ajšegul vratila kući zbog Nevrinih prijetnji. Zulfikar donosi najvažniju odluku u životi i traži način da razgovara sa Meltem. Nevra uz pomoć Mumtaza ostvaruje svoj plan. Pojraz je na pragu da je otkrije, Ajšegul čini prvi korak na novom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site