Zabranjena jabuka 2. i 3. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 2. i 3. epizoda!

By  | 

Zabranjena jabuka 2. i 3. epizoda!

2 epizoda

Jildiz pristaje na Enderinu ponudu, te očekuje novac.Jildiz se baca na posao, te svojim umećem polako pridobija Halita. Ender se nalazi sa drugim. Neko prati Jildiz i slika. I Enderinog ljubavnika neko prati i otima. Halit govori Ender da joj priprema iznenadjenje. Alihan i Zejneb provode dosta vremena zajedno.

3 epizoda

Jildiz je iznenadjena, jer na vratima ugleda Halita. Ender je napeta jer joj ne ide plan koji je smislila. Zejneb završi u zatvoru zbog Alihana. Zejneb zbog njega biva i puštena isto, te počinje da se polako prepušta svojim osećanjima. Zejneb mu poklanja maramicu koju je sama izvezla, što njega iznenadi.Jildiz donosi rizičnu odluku u vezi Halita. Zejneb i Alihan proživljavaju teškoće koje ih zbližavaju.

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site